Premium Beautiful

a

ENJOY 50% Less PRICE

Khas yang teristimewa untuk my blog readers.Hari ini Kak Misah nak bagi tawaran  Best Deal untuk korset Premium Beautiful.

WA/Call Kak Misah +6012-6566185



Tawaran ini bagi sesiapa yang berminat nak pakai Premium Beautiful.So bagi yang dapat info tentang korset Premium Beautiful melalui blog ini, boleh dapatkan offer ini while stock last.


KORSET PREMIUM BEAUTIFUL


Kak Misah pakai Premium Beautiful untuk kesihatan sekaligus jaga kecantikan badan.


Premium beautiful korset merupakan lingerie TERBAIK yang pernah saya guna.

Premium Beautiful diperbuat daripada material yang sangat lembut dan selesa bila pakai.Ia diperbuat daripada 2 jenis fabrik yang berkualiti iaitu akwatek dan akwadyn.Ia sangat berbeza dengan korset lain yang berada dalam pasaran.Premium Beautiful miliki fabrik 'streachable' dan mengikut  bentuk badan si pemakai.'360 degree stretch'

Premium Beautiful terbahagi kepada 3 pieces yang berlainan :

1.Long Bra dan Short Bra

2.Waist Nipper (bengkung)

3. Long Girdle(seluar)



LONG BRA

Long Bra menampung payudara dan menolak ke tempat asal.Cup '3-pieces dimensional' berikan bentuk payudara yang cantik.Long bra akan 'reposition' lemak di sekeliling payudara.

Kelebihan Long Brassiere

1.Mengelakkan bengkak susu
2.Mengelakkan payudara berdarah
3.Menyokong payudara besar
4.Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5.Meransang pengeluaran susu ibu
6.Mengelakkan gastrik



WAIST NIPPER

Juga dikenali bengkung moden.Waist Nipper membantu meluruskan tulang belakang dan berikan postur badan yang betul.Sama seperti long bra, waist nipper akan 'reposition' lemak-lemak di kawasan perut yang diberikan si pemakai perut yang kempis.

Kelebihan Waist Nipper

1.Menyokong tulang belakang
2.Memecahkan batu karang kecil
3.Mengempiskan perut
4.Menghilangkan 'stretch mark'
5.Membentuk pinggang
6.Elok untuk mencegah demam kuning
7.Mengubat lenguh kaki



LONG GIRDLE

Long girdle memperbaiki pengaliran darah disekeliling  kawasan vagina.Ia akan menampung rahim dan melancarkan haid selain mengurangkan senggugut.

Kelebihan Long Girdle

1.Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2.Menstabilkan hormon
3.Mengurangkan senggugut
4.Membantu perlekatan janin
5.Mencantikkan punggung
6.Mengurangkan keputihan



FIR dalam Premium Beautiful

Satu ciri untuk Premium Beautiful adalah Far Infrared (FIR) yang disulam bersama benang korset ini.Kebaikan-kebaikan FIR adalah:

1.Memperbaiki pengaliran darah - yang membantu aliran oksigen ke seluruh tubuh.

2.Membakar lemak - anda boleh membakar lemak dengan hanya memakai Premium Beautiful( boleh bantu buang lelemak tanpa perlu exercise)


Testimoni Feedback hebat Premium Beautiful


Premium Beautiful telah menjadi Winner of  "Reader's Choice" Award - The Best Body Shaping Lingerie voted by Natural Health Magazine Readers.


1.SAKIT BELAKANG DAN GASTRIKKak Misah sendiri sudah 14 tahun guna konsisten Premium Beautiful untuk kesihatan , dulu sakit belakang dan gastrik.Alhamdulillah anak dah  4 orang , dapat kekal badan langsing dan sakit badan berkurang.


2.BERPANTANG DENGAN PB - Sha baru bersalin anak ketiga , gugirl.Alhamdulillah  sangat puas hati result lepas pakai PB.Badan terus cepat kecil dapat langisngkan badan.Berat badan turun dengan cepat.Just hanya pakai PB jer.


3.TURUNKAN BERAT BADAN - Tampil yakin dan cepat SLIM selepas bersalin anak ke- 3 bila berpantang dengan Premium Beautiful.



4.BERPANTANG DENGAN PB - Nurul yang baru lepas bersain terus cepat cepat pakai PB sebab nak berpantang dengan PB terus cepat langsingkan body dan mengecutkan rahim.


5.TURUN 8 KG BERAT BADAN - Guna PB konsisten dan amalkan Shake Me Cocoa turun berat badan 8 Kg.



6.LEMAK BAWAH KETIAK HILANG - Guna PB bra konsisten hanya 8 jam sehari baru perasan lelemak bawah ketiak dah tak bergesel.




7.UPGRADE SIZE PB DAH 12 TAHUN GUNA - Body dah dapat balik lepas guna PB classic 12 tahun.Now boleh upgrade pakai PB elegence untuk lebih firmkan bentuk badan.


8.PERUT KEMPIS DAN LEMAK HILANG - instant shaping lepas guna PB.Hanya guna konsisten 8 jam sehari terus bakar lemak dan kempiskan perut.


Cara Pakai Premium Beautiful


Step 1 - Pakai Long Girdle

Ok ni cara nak pakai Long Girdle

1.Lipat bahagian atas girdle dan bahagian kaki bawah girdle.Bila dah lipat so process nak pakai tu senang sikit.

2.Ok then boleh sarung kan girdle tersebut..kalau rasa susah boleh juga sarungkan girdle tersebut sambil kita duduk atas katil, first time pakai memang akan rasa susah sikit.So kalau macam Kak Misah pakaikan pada client suruh diorang joget-joget sikit masa pakai girdle ni..paham kan caner joget2 tu.Jangan lupa tarik bahagian bawah tu betul-betul kemas kena celah ciktutt okk.

3.Bila dah pakai girdle tu, proses alihkan lemak bahagian punggung.Tarik lemak-lemak kat bahagian ni masuk ke atas bahagian belakang gridle yang berbentuk LOVE shape..So lelemak bila dah masuk dalam love shape so memang terus melentiks la pinggul...memang nampak teruk shape pinggul

4.Kemaskan pulak bahagian depan perut.Perut boncet tu kemas-kemaskan sket bagi menaik ke atas.


Step 2 - Pakai Long Bra

Ok cara nak pakai Long Bra

1.Nak pakai long bra ni actually ikut keselesaan orang,macam dalam pic ni dia tunjuk cara pakai cangkuk dari belakang.But Kak Misah pakai je cangkuk dari depan sangat senang coz material Premium Beautiful ni senang digerakkan 360 darjah.

2.Then masukkan breast dalam cup.Bila dah masukkan breast dalam cup.Kena tarik betul-betul bagi kemas.Pastikan rasa breast kita mantap tak kendur ye.

3.Lepas tu kena pastikan, tarik bahagian lemak belakang masukkan  ke dalam cup bra ye.Kita akan rasa cup tu penuh.Biasanya siapa pakai cup B bila pakai long bra memang tukar ke cup C kerana lemak bahagian belakang badan pon alihkan masuk ke dalam cup.Then boleh adjust tali bra tu ikut keselesaan.

4.Pastu boleh kemaskan bahagian bawah long bra tersebut.



Step 3 - Pakai Waist Nipper

Cara nak pakai Waist Nipper/Bengkung

1.Just cangkukkan waist nipper ni dari depan

2.Pastu pusingkan waist nipper dan make sure diamond tu betul-betul selari dengan diamond long bra.

3.Tali waist nipper tu boleh diketatkan ikut keselesaan, if tali tu panjang boleh adjust bahagian belakang tali tersebut.

4.Then cangkukkan tali ke depan.Macam Kak Misah bila dah cangkuk ke depan tapi still longgar.So ape Kak Misah, Kak Misah adjust bahagian belakang tu siap-siap means tarik tali bahagian belakang then ikat je belakang tu.So next time nak pasang senang.

5.Bila dah siap just make sure keselesaan pemakaian waist nipper tersebut.Bila dah pakai waist nipper ni badan memang akan rasa sedap  dipeluk.


Nak check harga size anda  : Boleh

Dapatkan ukuran lilit ngam2 badan anda dalam Sentimeter(cm)

1.Puncak dada :___cm
2.Bawah dada :___cm
3.Ukuran pinggang :___cm
4.Ukuran Pinggul : ___cm


Korset Premium Beautiful telah berada di pasaran lebih 20 tahun dan telah memberi benefit ramai wanita di luar sana.Korset Premium Beautiful direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan badan.Semua wanita perlu memiliki korset ini.

Untuk info lanjut mengenai Premium Beautiful atau promosi terkini boleh contact

Kak Misah +6012 6566 185








Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images