360 Thera Pants



Adakah anda rasa mudah penat dan sakit kaki terutamanya selepas berdiri atau berjalan lama ? Tidak yakin dengan penampilan kerana masalah perut yang buncit ? atau ingin kembali langsing selepas bersalin ?



Hari ni saya perkenalkan produk baru Premium Beautiful 360 Therapants iaitu seluar terapeutik di mana ia berfungsi untuk melancarkan peredaran darah di samping memberi efek bentuk badan idaman secara instant.

Pengalaman saya sendiri mengenakan Therapants  adalah sebelum ini saya ada masalah sakit sewaktu bersila dibahagian pelipat dibawah lutut.Tak sampai 5 minit  lipat kaki , buka sahaja  memang sakit ...memang tak boleh lipat.

Masa pergi Swiss tahun lepas sampai bengkak kaki sebab berbelas  jam kaki  tergantung  dalam flight  sebab tak boleh lipat untuk bersilat.Biasa kalau lenguh  bersila  sat pastu  duduk macam  biasa, gilir2 la supaya  tak lah  kaki dalam  position  tergantung  lama sangat.

Alhamdulillah selepas 2 bulan pakai therapants  ni dengan izin Allah masalah sakit dah kurang dan hilang.Sekarang memang boleh  lipat kaki  dan bersila  dengan selesa.

Itulah kisah saya so memang  fungsi thera pants ni sangat berkesan untuk saya.




360 Fabrik Pengunci Lemak

Ia diperbuat daripada Fabrik Penguci Lemak 360 yang berkualiti tinggi dari Amerika Syarikat dan dilapisi dengan Fabrik Penyejuk Ultra-Fiber dari Jepun

Teknologi tenunan dan jahitan Honeycomb yang eksklusif berkesan untuk Menolak, Mengajak,Mengunci dan Menyokong lemak badan 360 degree dan pada masa yang sama kekal elastik dan meregang.

P
 - Push untuk menolak lelemak pada bahagian sepatutnya
L- Lift untuk mengajak lelemak
L - Lock untuk mengunci lelemak
S - Support untuk menyokong lelemak

Selesa dan menyejuk  pada kulit kerana sifatnya yang menyerap peluh dan kesan pembebasan haba yang baik

6x lebih menyerap peluh dan 3x lebih lembut berbanding fabrik pakaian dalam pembentukan badan biasa

lembut dan melekap pada badan, sangat selesa dan menyerap peluh




Fungi Terapeutik

Direka khas dengan FIR ( Inra Merah Jarak Jauh ) dengan

 menggunakan teknologi Nano-Dot dari Korea

dan 13 Kristal Magnetik pada titik akupuntur


FIR ( Infra Merah Jarak Jauh )

Manfaat FIR dalam kajian boleh membantu :

- Membaiki peredaran darah
- Mengaktifkan metabolisme badan
- Meningkatkan kualiti tidur
- Melegakan kelesuan dan stres
- Mengurangkan sakit otot
- Melegakan sakit senggugut

KRISTAL MAGNETIK

Premium Beautiful 360 Thera Pants turut mengandungi 13 kristal magnetik pada titik akupuntur tertentu untuk meningkatkan peredaran darah, oksigen dan nutrien.Hasilnya, ia menggalakkan pemulihan dan membantu melegakan sakit otot.




Rekaan Ergonomik Depan




Rekaan Ergonomik Belakang




5 Keistimewaan Unik 360 Thera Pants

1.Melancarkan Peredaran Darah dan Menggalakkan Metabolisme Badan

-kurangkan pengumpulan lemak
-menyingkitkan lemak
-kurangkan selulit
-membakar lemak
-membentuk kontur badan
-mengaktif dan pulihkan sel dan tisu
-singkir toksin dan pulih kelesuan

2.Bentuk dan kontur

-berkesan untuk menolak ( push ) , menganjak (lift), mengunci(lock) dan menyokong (support)
lemak badan dari semua arah 360 degree untuk hasilkan bentuk badan menawan
- kempiskan perut dengan segera
-menganjak punggung yang kendur

3.Selesa dan Menyejuk pada kulit

-Fabrik Penyejuk Ultra-Fiber dalam 360 therapant memberikan rasa sejuk dan selesa apabila dipakai sepanjang hari.

4.Elastik, Fleksibel dan Tahan Lama

- kombinasi sempurna Nilon dan Lycra menjadikan fabrik sangat elastik dan fleksibel yang memberikan keselesaan dan ketahanan lasak

5.Lembut dan Serap Peluh

-6 kali serap peluh dan 3 kali lebih lembut berbanding dengan fabrik pakaian pembentukan dalam yang biasa


Testimoni Pengguna Thera Pants

1.Peha tidak bergesel


2. Instant Shaping , Perut terus kempis , Punggung terus membulat




3. Badan rasa ringan, lutut tak sakit lagi




4.Rasa sangat selesa

5.Ukur lilit peha berkurang 2 cm , seluar jeasn longgar


6.Hilang lenguh kaki, lega kaki macam ada orang urut


7.Instant Result Shape

8.Kain sangat selesa , Mudah nak pakai dan buang.Tempat czer tak sakit, pinggang tak rasa sakit macam kene urut.Pakai sambil buat kerja memang best


10.Kaki kurang kebas dan peha serta pinggang nampak kecik.


11.Badan makin ringan , kurang sakit pinggang


12.Sakit lutut tiada lagi , badan rasa ringan , kaki dah tak krem


13.Tak panas , selesa sangat , peha dah kurang cm


14.Rasa sangat selesa, hilang sakit lutut walau baru pakai



15.Semakin ramping dan slim



16.Best sangat, slim fit bila pakai


17.Tidur semakin nyenyak dan selesa, angin keluar dengan lancar



Cara Pemakaian



Cara Penentuan Saiz




Kenapa Perlu Miliki Thera Pants ?

- harga lebih murah dan mampu milik
- waranti servis lifetime
- dapat rebat dan free produk

Untuk tahu lebih lanjut boleh wasap Kak Misah untuk dapat penerangan  Thera Pants.Klik link di bawah