Premium Beautiful Korset Body Shaping

February 24, 2021Michele Koebke, 25, dari Berlin, Jerman, memiliki pinggang yang sangat kecil dan kebanyakan orang akan menyangka gambarnya telah diubah secara digital. 


Pada tahun 2013, dia mencapai pinggang 16 inci (40.1cm) 

semasa memakai korset. Pinggangnya berukuran 21 inci tanpa memakai korset


Medical Daily melaporkan bahawa Cik Koebke mula mengikat pinggang 25 inci dengan mengikat korset dengan ketat pada akhir tahun 2009.


Dia dilaporkan memakai korsetnya setiap hari selama lebih dari tiga tahun, dan hanya menanggalkannya ketika mandi.Itu adalah sebahagian kisah dari seorang pemakai korset. Sememangnya pemakaian korset sebegini tidaklah digalakan kerana akan mempengaruhi

tahap kesihatan si pemakai itu juga.


Apa yang kita pelajari di sini adalah tidak mustahil untuk seseorang itu untuk mendapatkan bentuk badan yang diidamkan melalui pemakaian korset. Cuma kita haruslah memilih korset yang bersesuaian dengan saiz badan agar selesa dan tidak mendatangkan mudarat kepada kita.


Korset premium beautiful adalah salah satu contoh korset yang telahpun terbukti keberkesanannya dari aspek kesihatan dan bentuk badan (30% bentuk badan dan 70% kesihatan) kerana disamping menggunakan bahan yang selesa dipakai ia juga menggandungi FIR. Kualiti produk ini sememangnya tak boleh dinafikan kerana ada yang telah menggunakan korset yang sama untuk jangka masa yang agak lama, iaitu melepasi usia 10 tahun. Ianya sangat berbaloi jika dibandingkan dengan harganya.

Di samping itu pelanggan juga akan mendapat khidmat

nasihat dari segi penyesuaian saiz, cara memakai yang

betul, cara penjagaan dan makluman tentang kesan

pemakaian.


You Might Also Like

0 comments