Perangsang Prestasi Enjin yang Mesra Alam ! Airtracker

June 11, 2016
JTX Airtracker


LEBIH JIMAT LEBIH KUASA

JTX Airtracker menjimatkan bahan api serta meningkatkan prestasi enjin JTX Airtracker berfungsi memecahkan molekul udara menjadi molekul yang jauh lebih kecil supaya pembakaran bahan api menjadi lebih lengkap dan optimum.

Dengan pergerakan omboh yang lebih lancar menjadikan enjin bebas daripada enapan karbon.JTX Airtracker boleh menjimatkan bahan api sehingga 11% serta meningkatkan prestasi enjin sehingga 18%.MEMANJANGKAN JANGKA HAYAT ENJIN

Pembakaran bahan api yang lengkap menjadikan enjin bebas daripada enapan karbon.JTX Airtracker mambantu pembakaran bahan api yang lengkap serta mengurangkan pelepasan karbon.

Hasilnya, enjin menjadi lebih bersih, sejuk dan senyap.Maka, penyelenggaraan enjin menjadi lebih mudah dengan kos yang kurang membebankan.


MESRA ALAM

Sebagai produk berinovasi baharu yang dicipta berinspirasikan kecintaan terhadap bumi, penggunaan JTX Airtracker selari dengan seruan Kempen Bumi Hijau bagi memulihara alam sekitar dengan keupayaan mengurangkan pelepasan karbon monoksida (CO) sehingga 87% dan karbon dioksida (CO2) sehingga 56%


*18 % Meningkatkan Prestasi Enjin


**56% Mengurangkan Pelepasan CO2


**87% Mengurankan Pelepasan CO


*11% Mengurangkan Penggunaan Bahan Api


* Diuji oleh SIRIM QAS International

**Dr. Shanmugam MRSC (UK), DBA ( Env.Mgmt).Car Exhaust Emission Monitoring. 20 Mac 2014


Jadi, tunggu apa lagi ?

Cubalah JTX Airtracker HARI INI!

You Might Also Like

0 comments