Alami Kulit Halus Semulajadi dengan CC Cream Terbaru

March 11, 2016


CC Cream Cozuma

Adunan Unik dan Sempurna dari Korea!

Krim ringan semua dalam satu menawarkan segala yang anda perlukan, bnukan sahaja untuk fungsi penjagaan kulit, tetapi juga sebagai solekan asas semulajadi! Formula ringkas namun berervolusi ini menjadikan Cozuma CC Cream suatu KEPERLUAN bagi lelaki dan wanita!

Kandungan Aktif yang Mujarab!

Fungi-fungsi semua bahan aktif di dalam Cozuma CC Cream dijaga dengan sebaiknya kerana bahan-bahan aktif  dalam CC Cream diekstrak melalui pengekstrakan C02. Tiada pelarut atau haba digunakan semasa proses pengekstrakan.Ekstrak tersebut adalah sangat pekat dan bebas daripada logam berat, mikro atau pelarut yang membuatkan Cozuma CC Cream suatu produk sempurna untuk kegunaan harian.


Apakah Cozuma CC Cream lakukan untuk anda ?

1.Krim Ringan, Liputan Hebat untuk Kulit yang Halus

Tekstur yang ringan membenarkan sapuan yang lancar dan menjanjikan liputan yang sangat hebat .Cozuma CC Cream adalah terbaik kerana ia tidak akan menyumbatkan liang roma anda seperti bedak asas yang lain.


2.Kulit Cerah dan Bersinar

Krim bertekstur ringan bak sutera ini meresap kle dalam kulit anda dengan sempurna  dan mencerahkan kulit anda dengan segera.Selain itu, ekstrak Licorice dan Vitamin C mencerahkan tona kulit anda hari demi hari apabila digunakan setiap hari.


3.Kawalan Kulit Berminyak

Bosan kerana asyik menggunakan kertas lap minyak selepas memakai bedak asas atau solekan.Gunakan Cozuma CC Cream dan kekal bebas kilatan sepanjang hari.


4.Pelembapan dan Penghidratan yang Berpanjangan

Ekstrak Aloe Vera menyediakan penghidratan hebat sepanjang hari menjadikan kulit anda halus dan lembut.


5.Anti-Radang

Tiada lagi kulit sensitif.Terima kasih kepada ekstrak bunga Marigold dan ekstrak manggis.


Manfaat-manfaat lain

- Perlindunga  UV yang optimum

- Antioksidan dan anti-penuaan

- Memperbaiki dan membina gentian elastin

- Mengurangkan kedutan dan garis halus

- Mengetatkan liang roma

You Might Also Like

0 comments